Arm yourself Arm yourself

Armatosu me

Dashuri

Dhuna në familje është abuzim me forcën. Nuk është dashuri apo pasion.

137 gra në mbarë botën vriten çdo ditë nga partneri intim apo një anëtar i familjes. Më shumë se 60% nga të gjitha gratë e vrara, janë vrarë nga një person i njohur. Nga këto, më shumë se 40% janë vrarë me armë zjarri.

Shtëpia është vendi ku një grua ka më shumë gjasa të vritet.

(Burimi: UNODC)

<strong>NJË ARMË NUK TË BËN MË TË FUQISHËM,</strong> AS E BËN FAMILJEN MË TË SIGURTË!

NJË ARMË NUK TË BËN MË TË FUQISHËM, AS E BËN FAMILJEN MË TË SIGURTË!

Armët nuk i bëjnë njerëzit të ndihen më të sigurtë.

61% e të anketuarve femra do të ndiheshin të pasigurta nëse do të kishin një armë në shtëpi.

71% e grave të vrara me armë, janë vrarë në shtëpi.

Na ndihmoni

përhapim fjalën

Ndani faqen dhe mesazhin tonë.
Në këmbim, do t’ju jepet mundësia të fitoni një bluzë me logon “Armatosu me”