Arm yourself Arm yourself

Armatosu me

Veprime

ÇFARË MUND TË BËNI PËR TA MBAJTUR FAMILJEN DHE MIQTË MË TË SIGURTË?

  • MOS MBANI ARMË TË PALIGJSHME
  • MOS GJUANI PËR TË FESTUAR
  • MOS NXISNI PËRDORIMIN E ARMËVE NË RRJETET TUAJA SOCIALE
  • MOS I SHIKONI ARMËT SI PJESË E FORCËS SUAJ
  • RAPORTONI DHUNËN ME ARMË
  • MOS I BËNI ARMËT PJESË TË KËNGËVE TUAJA
  • MOS RREZIKONI JETËN TUAJ, JETËT E FAMILJARËVE DHE MIQVE TUAJ NË FESTAT TUAJA
  • MOS BLINI ARMË SI LODRA PËR FËMIJËT TUAJ

Na ndihmoni

përhapim fjalën

Ndani faqen dhe mesazhin tonë.
Në këmbim, do t’ju jepet mundësia të fitoni një bluzë me logon “Armatosu me”